top of page

Skole-Norges svar på Spellemannsprisen

Oppdatert: 4. mai 2021

Nominer din favorittskoleperson til publikumsprisen i EBSNs utdeling "Gullkoppen"

Alle lærere og skolefolk har lagt ned en fantastisk innsats i året som har gått, og fortsetter også å gjøre det. Det er utrolig mange helter i Skole-Norge som utgjør en uvurderlig forskjell for barn og unge. Et Bedre Skole-Norge ønsker å starte en symbolsk prisutdeling for å rette fokuset mot heltene i Skole-Norge. I år vil vi dele ut to priser:

  • En hederspris som vil bli delt ut til en person som har lagt ned en betydningsfull innsats over mange år som har hatt stor innvirkning på elevenes liv. Dette vil bli bestemt av en jury som snart vil bli annonsert.

  • I tillegg vil det blir delt ut en publikumspris. Lærere og skolefolk kan nominere andre lærere og skolefolk, og begrunne hvorfor disse er nominert. Ut fra dette, vil den samme juryen plukke ut en person som vinner publikumsprisen.

Under kan du nominere lærere og skolefolk til publikumsprisen. Vi ber alle om å bare sende inn skjemaet en gang. Fristen for nominering er 01. juni. Prisene blir delt ut i løpet av den siste podcastepisoden i slutten av juni.


Gullkoppen vil ha inngravert navn til vinneren og logoen til "Et Bedre Skole-Norge". I tillegg er den oppladbar og kan temperaturstyres med smart-telefonen. Jeg har klinka til, og kjøpt inn de beste koppene jeg fant. Noe å vise frem på lærerværelset med stolthet. Reklameteksten lyder slik:


La kaffekruset stråle om kapp med morgenhumøret når du nyter ditt livseliksir! Det tilkoblede termokruset leveres nå i metallic, og det smarte kruset hindrer at kaffen blir kald, lades opp på det medfølgende underlaget og lar deg styre kaffens temperatur ved hjelp av smarttelefonen din.

Et Bedre Skole-Norge er en podcast og blogg jeg, Øyvind Børven, drifter i egen regi uten støtte. Det koster det meg noen kroner både i lydredigering, reising og lydutstyr, men jeg elsker dette, og har et oppriktig ønske om å bidra til å gjøre Skole-Norge bedre.


På sikt vurderer jeg å gjøre Et Bedre Skole-Norge om til en uavhengig stiftelse, om du er interessert i å bidra økonomisk, ta kontakt.1 570 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page